Dejtingsajter för homosexuella

Alla som nätdejtar är givetvis inte heterosexuella. Sedan länge har homosexuella män, lesbiska kvinnor samt andra HBTQ-personer tagit hjälp av Internet för att träffa likasinnade – redan år 2000 startades den första nischade sajten. Idag söker många homosexuella män och kvinnor sig till nätet för att komma i kontakt med andra personer som har samma läggning. Här visas dejtingsidor för homosexuella – för kvinnor som är lesbiska och män som är gay.


Qruiser

Qruiser.com är en dejtingsajt, en mötesplats, ett nätcommunity – kalla det vad du vill, från år 2000 för homo-, bi-, trans- och queerpersoner i Sverige. Men det går också att träffa HBTQ-personer från våra nordiska grannländer och från Tyskland och Storbritanien – sidan finns nämligen översatt till fem språk. Det finns också bloggar skrivna av medlemmar och en guide till aktuella event nom HBTQ. Bakom sajten står QX Förlag som driver tidningen QX.

  Om Qruiser
  Gratis registrering:
  Matchmaking:
  Mobil dejting:
  Lanserad:
  2000

  Sylvester

  Sylvester.se är en av två dejtingsajter för homosexuella (Sylvester & Sylvia), som skapats av samma person. Sylvester är sidan för gay-männen. Sajten har både gratis- och betalmedlemskap.

   Om Sylvester
   Gratis registrering:
   Matchmaking:
   Mobil dejting:
   Lanserad:
   1999

   Sylvia

   Sylvia.se är den andra av Sylvester- och Sylvia-sajterna. Sylvia vänder sig mot lesbiska kvinnor som vill träffa andra tjejer. Sajten har både gratis- och betalmedlemskap.

    Om Sylvia
    Gratis registrering:
    Matchmaking:
    Mobil dejting:
    Lanserad:
    1999